ΗΠΑ: επιβάτης λεωφορείου μαχαίρωσε 33 φορές έναν 30χρονο

ΗΠΑ: επιβάτης λεωφορείου μαχαίρωσε 33 φορές έναν 30χρονο

Ένας 59χρονος δράστης πραγματοποίησε μια θανατηφόρα επίθεση με μαχαίρι σε έναν 30χρονο επιβάτη σε ένα λεωφορείο στο Λας Βέγκας. Στο βίντεο της δίκης, ο δράστης φαίνεται να χτυπάει επανειλημμένα το θύμα του με μαχαίρι, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου δεν αντέδρασε αμέσως παρά το γεγονός ότι το θύμα φώναζε για βοήθεια.

Η επίθεση διήρκησε συνολικά τέσσερα λεπτά με τον δράστη να προχωρά σε νέα χτυπήματα με μαχαίρι ενώ ο οδηγός του λεωφορείου ενεργοποίησε ένα κουμπί πανικού για βοήθεια. Ο 30χρονος επιβάτης κατέληξε από τα τραύματα που του προκάλεσε ο δράστης με το μαχαίρι. Ο δράστης είχε προηγουμένως συλληφθεί για επίθεση με φονικό όπλο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά τη δικαστική του ακρόαση. Το 1994, ο δράστης είχε συλληφθεί για ανθρωποκτονία σε δεύτερο βαθμό και είχε παραμείνει στη φυλακή για 23 χρόνια.

Ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε ένα λεωφορείο στο Λας Βέγκας που οδήγησε στο θάνατο του 30χρονου Ντομινίκ Λούκας είναι ένας 59χρονος άνδρας με όνομα Άαρον Κόουλ, ο οποίος είχε πρόσφατα συλληφθεί για επίθεση με φονικό όπλο. Στο βίντεο της επίθεσης που παρουσιάστηκε στη δίκη, ο δράστης φαίνεται να χτυπάει το θύμα με μαχαίρι μετά από διαμάχη στο λεωφορείο. Παρά τα δεινά που υπέστη, ο Ντομινίκ Λούκας δεν λάμβανε βοήθεια από τον οδηγό του λεωφορείου, ενώ ο δράστης συνέχιζε να επιτίθεται. Η φονική επίθεση διήρκεσε συνολικά τέσσερα λεπτά και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του θύματος.

Στη δίκη, ο οδηγός του λεωφορείου δικαιολογήθηκε για την αντίδρασή του να κρατήσει κλειστές τις πόρτες του λεωφορείου για λόγους ασφαλείας των υπολοίπων επιβατών. Σύμφωνα με τη New York Post, ο δράστης είχε συλληφθεί δέκα ημέρες πριν το περιστατικό για επίθεση με φονικό όπλο, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος

Exit mobile version