Κοινό λογαριασμό διατηρούσαν οι Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον

Κοινό λογαριασμό διατηρούσαν οι Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον

Οι Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον είναι κοντινοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και έχουν συνεργαστεί σε διάφορες ταινίες, συμπεριλαμβανομένης μιας που κέρδισε Όσκαρ. Σε μια συνέντευξη που έδωσαν στο “The Bill Simmons Podcast”, αποκάλυψαν ότι είχαν κοινό τραπεζικό λογαριασμό στα τέλη της δεκαετίας του 1980 για να χρηματοδοτήσουν τις οντισιόν τους. Ο λόγος που αποφάσισαν να κάνουν αυτό το βήμα ήταν για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον και να είναι εκεί ο ένας για τον άλλον.

Κάθε φορά που κλείσανε μια δουλειά, τα χρήματα πήγαιναν στον κοινό τους τραπεζικό λογαριασμό. Αν κάποιος από αυτούς είχε χρήματα, ξέρανε ότι θα ήταν καλά για έναν χρόνο. Αυτό τους επέτρεπε να ταξιδεύουν και να πηγαίνουν σε οντισιόν στη Νέα Υόρκη και να αγοράζουν πράγματα όπως βιντεοπαιχνίδια και μπύρα.

Οι δύο επιτυχημένοι ηθοποιοί, Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον, αποκάλυψαν πρόσφατα ότι κατά την αρχή της καριέρας τους, είχαν μοιραστεί έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να στηρίξουν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια των οντισιόν και να χρηματοδοτήσουν την αρχή της καριέρας τους στον χώρο της υποκριτικής. Σε μια συνέντευξη στο “The Bill Simmons Podcast”, οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στον κοινό τους λογαριασμό στα τέλη της δεκαετίας του 1980, περιγράφοντας το ως “ένα περίεργο πράγμα εκ των υστέρων”.

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστο, οι δύο φίλοι είχαν απλά χρειαστεί τα χρήματα για να στηρίξουν τις οντισιόν τους και να προωθήσουν τις καριέρες τους στο χώρο της υποκριτικής. Με την αγορά πολλών εισιτηρίων για ταξίδια και διαμονή σε ξενοδοχεία, καθώς και μερικές μπύρες στη διασκέδασή τους, το δίδυμο κατάφερε να συνεργαστεί σταθερά για πολλά χρόνια και να κερδίσει τον ανταγωνισμό τους στον κινηματογράφο. Μαζί έπαιξαν σε ταινίες όπως το “Good Will Hunting” και το “Ocean’s Eleven” και απέσπασαν πολλά βραβεία για τις ερμηνείες τους. Παρόλο που πλέον δεν μοιράζονται τραπεζικό λογαριασμό, η φιλία και η συνεργασία τους συνεχίζεται και σήμερα. Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον κινηματογράφο και η συνεργασία τους συνεχίζεται να επιφέρει επιτυχίες.

Exit mobile version