Ομόνοια: οπαδική βία – μαχαίρωσαν νεαρό

Ομόνοια: οπαδική βία - μαχαίρωσαν νεαρό

Παρόμοια επίθεση με εκείνη που είχε δολοφονηθεί ο Άλκης Καμπανός συνέβη στην περιοχή της Ομόνοιας, όταν περίπου 6 άτομα πλησίασαν έναν νεαρό στις πρώτες πρωινές ώρες και τον επιτέθηκαν με μαχαίρι. Αρχικά τον ρώτησαν για την ομάδα του και στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν στο χέρι και στο πόδι, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο.

Το θύμα μεταφέρθηκε με δικό του μέσο στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το περιστατικό που θυμίζει τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και των φίλων του πριν από έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη επίθεση στην Ομόνοια έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία και οι αρχές πρέπει να αντιδράσουν άμεσα και αποτελεσματικά για να αποτραπεί η επανάληψη παρόμοιων περιστατικών. Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι παρόμοια βίαια περιστατικά επαναλαμβάνονται στην χώρα μας και είναι σημαντικό να δοθεί έμφαση στην πρόληψη της βίας και στη διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών. Η έρευνα των αρχών πρέπει να είναι αποτελεσματική και να οδηγήσει στην σύλληψη και την δικαίωση των υπευθύνων για την επίθεση στην Ομόνοια.

Exit mobile version