Σήμερα απολογείται ο προπονητής του ταε κβον ντο

Σήμερα απολογείται ο προπονητής του ταε κβον ντο

Στην ανακρίτρια που είναι υπεύθυνη για την υπόθεση του βιασμού των πέντε αθλητριών, θα οδηγηθεί το πρωί του σήμερα ο 44χρονος προπονητής ταε κβον ντο, από την Ηλιούπολη. Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του, για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο προπονητής προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών, από το 2009 έως και το 2020, και τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα του, προκειμένου να έχουν προσωπικές προπονήσεις μαζί του. Έπειτα προέβαινε σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος τους, είτε στο γυμναστήριο, είτε στην οικία του.

Η έρευνα για τη δράση του προπονητή είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς εξετάζεται αν υπάρχουν και άλλα θύματα από το περιβάλλον της σχολής.

Η έρευνα για τη δράση του διαζευγμένου προπονητή και πατέρα ενός παιδιού είναι σε πλήρη εξέλιξη και εξετάζεται αν υπάρχουν και άλλα θύματα από το περιβάλλον της σχολής. Πολλοί άνθρωποι που γνώριζαν τον προπονητή τον περιέγραψαν ως έναν βίαιο άνθρωπο και υποστηρίζουν ότι είχε κοροϊδέψει πάρα πολλές οικογένειες. Άνθρωποι που είναι στενά συνδεδεμένοι με την πρώην σύζυγο του προπονητή την περιέγραψαν ως ένα θύμα βίας και υποστήριξαν ότι αυτή ήταν η αιτία για το διαζύγιο τους. Η γυναίκα ζητούσε το διαζύγιο από το 2018 και τον είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι, αλλά δεν ακολούθησε την αίτησή της. Το 2019 υπήρξαν περιστατικά βίας όπου ο προπονητής την χτύπησε, ενώ τον Μάιο του 2020 εισέβαλε στο σπίτι της και απείλησε να τη σκοτώσει κρατώντας καραμπίνα. Η αστυνομία παρενέβη και τον απομάκρυνε από το σπίτι ενώ η πρώην σύζυγός του διαμαρτυρόταν για τη βίαιη συμπεριφορά του. Παρόλα αυτά, ο προπονητής είχε δημιουργήσει ένα καλό προφίλ και πολλοί άνθρωποι τον υποστήριζαν αν και γνώριζαν την βίαιη συμπεριφορά του. Πλέον, όμως, αντιλαμβάνονται τι είχε ζήσει η γυναίκα και πολλοί έχουν αναθεωρήσει την άποψή τους για τον προπονητή.

Exit mobile version