Μετρό: Ανεστάλη η απεργία– Κανονικά τα δρομολόγια σήμερα

Μετρό: Ανεστάλη η απεργία– Κανονικά τα δρομολόγια σήμερα

Οι εργαζόμενοι στο μετρό αποφάσισαν να αναστείλουν προσωρινά την απεργία τους για τις επόμενες 24 ώρες, καθώς έχουν αμυδρές ενδείξεις για έναν ειλικρινή διάλογο με την κυβέρνηση προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ αποφάσισαν να αναστείλουν την αυριανή 24ωρη απεργία τους στο μετρό, καθώς βλέπουν κάποιο βαθμό συνεργασίας από την κυβέρνηση στην επίλυση των προβλημάτων τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζόμενων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των διαπραγματευτών και η κατάσταση φαίνεται να είναι θετική. Ωστόσο, το ΣΕΛΜΑ ζητά περαιτέρω δεσμεύσεις από την κυβέρνηση στην υλοποίηση των αιτημάτων τους για φθηνές, γρήγορες και αξιόπιστες κρατικές συγκοινωνίες για όλους τους πολίτες. Η αναστολή της απεργίας θα ισχύει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους ,που δόθηκε στη δημοσιότητα νωρίτερα, επισήμαναν το γεγονός ότι υπάρχουν 847 κενές θέσεις εργασίας, ενώ αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα με τη διαθεσιμότητα νέων συρμών και ανταλλακτικών.

Exit mobile version