Ραταϊκόφσκι: Χαζοί και σεξομανείς οι άνδρες – σκέφτονται μόνο με το μόριo τους

Χαζοί και σεξομανείς οι άνδρες

Σε απίστευτα ντροπιαστικές – για το ανδρικό φύλο – δηλώσεις προχώρησε το γνωστό μοντέλο, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε ότι σκοπεύει να καταψύξει τα ωάριά της καθώς θα ήθελε να κάνει και δεύτερο παιδί, αυτή τη φορά μόνη της.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έκανε σαφή δήλωση σχετικά με την προσωπική της ζωή και τα σχέδιά της για το μέλλον. Σε μια συνέντευξη που έδωσε, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που οι άντρες αντιμετωπίζουν τις σχέσεις, λέγοντας ότι «σκέφτονται μόνο με το μόριο τους». Επίσης, δήλωσε ότι δεν βλέπει να ξαναπαντρεύεται και σκοπεύει να μεγαλώσει ένα δεύτερο παιδί μόνη της.

Χαζοί και σεξομανείς – Το μίσανδρο παραλήρημα της Ραταϊκόφσκι

Η ηθοποιός αποκάλεσε τους άντρες “χαζούς και σεξομανείς” και αναφέρθηκε στο σχέδιό της να καταψύξει τα ωάριά της για να γίνει μητέρα ξανά στα 40 της. Οι δηλώσεις της Έμιλι ήρθαν μετά τη δημοσιότητα των φωτογραφιών της με τον Χάρι Στάιλς, ενώ είχε ανακοινώσει το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της πριν από λίγο καιρό.

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast High Low, αποκάλυψε ότι μετά το διαζύγιό της δεν έχει σκοπό να ξαναντιμετωπίσει μια σχέση, αλλά παρόλα αυτά σχεδιάζει να καταψύξει τα ωάριά της και να μεγαλώσει ένα δεύτερο παιδί μόνη της. Όταν ένας θαυμαστής τη ρώτησε αν είναι εύκολο να μεγαλώσεις ένα μωρό χωρίς τον πατέρα, απάντησε παραληρώντας για τους άντρες ότι είναι “χαζοί και σεξομανείς“.

Παρά την απόφασή της να μην αναζητήσει μια νέα σχέση, η Έμιλι εξέφρασε την επιθυμία της να δώσει στον γιο της έναν αδελφό ή αδελφή στο μέλλον, με τον τρόπο που αυτή επιλέγει. Συνέχισε τη συνέντευξή της λέγοντας:

“Το σκέφτηκα πολύ. Αρκετές φίλες μου έχουν κάνει κατάψυξη τα ωάριά τους για να κερδίσουν λίγο περισσότερο χρόνο ώστε να κάνουν την καριέρα που θέλουν ή να γνωρίσουν τον κατάλληλο σύντροφο που θέλουν. Γνωρίζω, όμως, ότι πολλές γυναίκες έκαναν εξωσωματική γονιμοποίηση επειδή δεν μπορούσαν με φυσικό τρόπο. Η μητέρα μου έμεινε έγκυος με φυσικό τρόπο στα 38 μου. Θα ήθελα σίγουρα να κάνω περισσότερα παιδιά. Μου αρέσει πολύ να είμαι μαμά. Δεν ξέρω αν θα βρω τον κατάλληλο άνδρα με τον οποίο θα ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί. Μια φίλη μου όταν της είπα ότι παίρνω διαζύγιο, μου είπε να μην ανησυχώ, γιατί οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται αν κάνεις κι άλλο παιδί”.

Συνέχισε τονίζοντας ότι δεν την φοβίζει να μείνει έγκυος και να μεγαλώσει ακόμη ένα παιδί ούσα ανύπαντρη μητέρα.

Exit mobile version