«Ας πρόσεχε»: συγκλονίζει η αδερφή της βιασμένης 13χρονης

«Ας πρόσεχε»: συγκλονίζει η αδερφή της βιασμένης 13χρονης

Μια ακόμα σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται στο προσκήνιο στην υπόθεση της 13χρονης στη Λακωνία, η οποία γέννησε το παιδί του βιαστή της. Μετά την αδιανόητη δήλωση της μητέρας του μωρού, η οποία ισχυρίστηκε ότι είχε πολλούς σεξουαλικούς εταίρους, η αδελφή της ανήλικης καταθέτει και αυτή σοκαριστικά γεγονότα με πρωτοφανή απάθεια. Η ίδια αποκαλύπτει ότι η αδελφή της δεν προσέχει στις επιλογές της και ότι ανέλαβε ευθύνες που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ας πρόσεχε, ποτέ δεν άκουγε»

Η 18χρονη αδερφή του θύματος είπε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”:

«Εμείς μάθαμε ότι ήταν έγκυος όταν διένυε τον έκτο μήνα. Το έκρυβε. Έτσι κι αλλιώς συνέχεια φοράει φαρδιά ρούχα, οπότε δεν το είχαμε καταλάβει. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας. Τους είπα να κάνει ένα τεστ DNA και είπαν ότι κοστίζει. Η ίδια λέει ότι ούτε εκείνη ξέρει ποιος είναι».

Διέψευσε τη σεξουαλική παρενόχληση από συγγενή

Όπως έχει δημοσιοποιηθεί, η οικογένεια της 13χρονης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, τόσο οικονομικά όσο και προσωπικά, καθώς ο πατέρας τους βρίσκεται πλέον στη φυλακή. Ωστόσο, η αδελφή της ανηλίκου διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη σεξουαλικής παρενόχλησης από συγγενή τους προς την αδελφή της ή οποιοδήποτε από τα αδέλφια τους.

Δήλωσε πως δεν πιστεύει πως ο πατέρας του παιδιού της αδελφής της είναι ο ίδιος άνθρωπος που τους κακομεταχειρίστηκε. Ωστόσο, εκτός από τα προσωπικά τους προβλήματα, η οικογένεια αντιμετωπίζει και δυσκολίες στο οικονομικό της πεδίο. Σύμφωνα με την αδελφή της 13χρονης, αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα καθώς ο πατέρας τους βρίσκεται πλέον στη φυλακή.

Η δήλωση της μητέρας

Πριν από λίγες ημέρες, η μητέρα της 13χρονης ρωτήθηκε για τον πατέρα του μωρού της και απάντησε πως δεν γνωρίζει την ταυτότητά του.

«Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλούς. Έχει εκθέσει ανθρώπους, τους έχει κλείσει φυλακή. Δεν ήξερα τίποτα, δε μου έλεγε τα μυστικά της»

Η υπόθεση του βιασμού

Η ιστορία της 13χρονης αποκαλύφθηκε όταν άρχισαν να αναφέρονται υποψίες στο σχολείο της. Οι δάσκαλοί της κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει με το κορίτσι και μετά από αιματολογικές εξετάσεις, ανακάλυψαν ότι είναι έγκυος. Η αντίδραση των αρχών ήταν άμεση και η ανήλικη απομακρύνθηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον και μεταφέρθηκε σε μαιευτήριο στην Αθήνα. Μετά τον τοκετό του βρέφους, άρχισε η διαδικασία αναδοχής-υιοθεσίας.

Η οικογένεια της ανήλικης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και οικονομική ανέχεια, και ο πατέρας της είναι στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών. Η ανήλικη φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από συγγενικό της πρόσωπο, και μετά τον τοκετό της, ακόμη ένας συγγενής της φέρεται να την κακοποίησε. Στην πρώτη της κατάθεση, η ανήλικη ανέφερε δύο αλλοδαπούς που τη βίαζαν, χωρίς να αναφερθεί στους βιασμούς από τα συγγενικά της πρόσωπα.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση μετά την καταγγελία. Παραδέχθηκαν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι όμως την κατηγορία του βιασμού, υποστηρίζοντας πως ό,τι έγινε ήταν με τη θέλησή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν την περίπτωσή τους για να διαπιστώσουν το παραμικρό στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στην αποκάλυψη των περιστάσεων του επεισοδίου.

Exit mobile version