Βουλιαγμένη: νεκρή 33χρονη Πολωνή σε βίλα επιχειρηματία

Βουλιαγμένη: νεκρή 33χρονη Πολωνή σε βίλα επιχειρηματία

Ένα μυστηριώδες περιστατικό αναζητούν οι αρχές, καθώς προσπαθούν να διαλευκάνουν τις συνθήκες θανάτου μιας 33χρονης Πολωνής, η οποία βρέθηκε νεκρή σε πολυτελή βίλα στη Βουλιαγμένη, που ανήκει σε έναν γνωστό επιχειρηματία. Ο θάνατός της παραμένει μυστήριο, καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της 22ας προς 23ης Μαρτίου, και μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί η αιτία του θανάτου της γυναίκας. Η 33χρονη είχε προσκληθεί στο σπίτι του επιχειρηματία, με τον οποίο φέρεται να γνωρίστηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης αλκοολικών στην Ισπανία. Μαζί της βρισκόταν και μια φίλη της, με την οποία πέρασαν μαζί την τελευταία βραδιά της ζωής της. Το πρωί, η 33χρονη βρέθηκε νεκρή.

Οι γονείς της Πολωνής έφτασαν στην Ελλάδα για να παραλάβουν τη σορό της, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις θα επιβεβαιώσουν αν ο θάνατος της οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Παράλληλα με τις ανακρίσεις, οι αστυνομικές αρχές συλλέγουν πληροφορίες για τον επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιούνταν οι συναντήσεις του στην πολυτελή του βίλα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, υπάρχουν και αναφορές για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Exit mobile version