Αθήνα: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου μαθητή στο σχολείο του – Συμμαθήτριά του τραβούσε βίντεο

Αθήνα: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου μαθητή στο σχολείο του – Συμμαθήτριά του τραβούσε βίντεο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 15χρονος μαθητής σε βίαιη επίθεση που δέχθηκε από τέσσερα άτομα έξω από το σχολείο του, σε μία από τις πιο γνωστές περιοχές της Αθήνας.

Οι δράστες περικύκλωσαν τον μαθητή και τον χτύπησαν ανελέητα στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ ένας από αυτούς προσπάθησε να του αρπάξει την τσάντα. Το παιδί παρέμεινε ακίνητο κατά την ώρα της επίθεσης που δέχθηκε. Αρχικά του ζήτησαν να τους ακολουθήσει σε ένα απομακρυσμένο σημείο, αυτός αρνήθηκε και προσπάθησε να απομακρυνθεί από κοντά τους. Ωστόσο, ένας από τους επιτιθέμενους τον έπιασε από την τσάντα και τον τράβηξε προς την περιοχή όπου έγινε η επίθεση. Εκεί, οι δράστες άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει κάτω και να προσπαθήσει να προστατευτεί κρατώντας το κεφάλι του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 15χρονου στην αστυνομία, πριν από 5 μήνες είχε έναν καυγά με ένα νεαρό που δεν γνώριζε από πριν, εξαιτίας του ότι εισήλθε στην ομάδα του viber στην οποία συζητούσαν μόνο συμμαθητές.

Την ώρα που οι τέσσερις νεαροί περικύκλωσαν τον 15χρονο και ο συνομήλικός του τον χτυπούσε αδίστακτα, μια συμμαθήτριά του και φίλη των δραστών, τράβηξε ένα βίντεο του συμβάντος. Αργότερα, η ίδια το έστειλε στους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου και ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Και οι τέσσερις νεαροί που εμφανίζονται στο βίντεο καθώς και η κοπέλα που το τράβηξε, έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει σταλεί στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την επόμενη διαδικασία.

Exit mobile version