Πέθανε από ανακοπή ο αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων Νίκος Μηλιώτης

Πέθανε από ανακοπή ο αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων Νίκος Μηλιώτης

Ο Νίκος Μηλιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης των Ιονίων Νήσων, έφυγε από τη ζωή στα 62 του χρόνια. Υπέστη ανακοπή και κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του στην Κέρκυρα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν, δυστυχώς δεν κατάφερε να επανέλθει.

Ο Νίκος Μηλιώτης ήταν γνωστός στην τοπική κοινότητα του νησιού για τις σπουδαίες προσπάθειές του στον αυτοδιοικητικό τομέα. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε βαθιά θλίψη στους κατοίκους της Κέρκυρας και της γύρω περιοχής, καθώς και στους συναδέλφους του στον αυτοδιοικητικό κόσμο.

Την απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαρτίου του 2023 αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο. Γείτονας γιατρός έσπευσε για να παράσχει άμεσες βοήθειες, και ένα ασθενοφόρο μεταφέρε τον άνδρα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι είχε πεθάνει.

Ο Νίκος Μηλιώτης ήταν πρώην αστυνομικός στην Κέρκυρα. Είχε διατελέσει ως πρόεδρος της ένωσης αξιωματικών της ΕΛΑΣ στην πόλη, καθώς και ως πρόεδρος της Κοινότητας Άφρας και του Περιφερειακού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της θητείας του περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου. Αργότερα, υπηρέτησε ως αντιπεριφερειάρχης πολιτικής προστασίας στην κυβέρνηση της Περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου. Τελευταία φορά που προέβη σε δηλώσεις ήταν την Τετάρτη, όταν συμμετείχε στη συζήτηση για τη σύμβαση απομάκρυνσης των δεμάτων από τον ΧΥΤΥ Λευκίμμης. Είχε αγωνιστεί ενεργά για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης του έργου.

Exit mobile version