Θεσσαλονίκη: Επίθεση με ρόπαλα σε οπαδούς του Ηρακλή – Τρεις τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με ρόπαλα σε οπαδούς του Ηρακλή - Τρεις τραυματίες

Μια ακόμη βίαιη επίθεση οπαδών συνέβη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου (1/4), όταν μια παρέα φίλων της ομάδας του Ηρακλή δέχτηκε επίθεση από 15-20 άγνωστους με κουκούλες στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι επιτιθέμενοι είχαν παρκάρει τις μηχανές τους στην οδό Καβάφη και προχώρησαν με τα πόδια προς ένα ουζερί στην οδό Βιζυηνού, όπου βρίσκονταν οι πέντε φίλοι της ομάδας του Ηρακλή.

Άρχισαν να τους χτυπούν με τα ρόπαλα που κρατούσαν, φορώντας κράνη και κουκούλες. Η επίθεση κράτησε περίπου ένα λεπτό. Αμέσως μετά, αποχώρησαν προς τις μηχανές τους και εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το thestival.gr, από την απρόκλητη επίθεση τραυματίστηκαν τρία άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ο ένας από τους τραυματίες είχε χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ οι άλλοι δυο χτυπήθηκαν στα άκρα. Πάντως η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς.

Οι δράστες αναζητούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί.

Από το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης διενεργείται προανάκριση, στα πλαίσια της οποίας εξετάζεται, μεταξύ άλλων, και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Exit mobile version