Αναζητείται ακόμη ο 34χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την μητέρα του

Αναζητείται ακόμη ο 34χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την μητέρα του

Ο δράστης που, κατά την αστυνομία, σκότωσε την 71χρονη μητέρα του παραμένει μέχρι στιγμής άφαντος και αναζητείται. Στο σπίτι του βρέθηκε ένα σημείωμα όπου φέρεται να παραδέχεται την ενέργειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης γράφει στο σημείωμα αυτό πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη μητέρα του και αναφέρει ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Επιπλέον, η οικογένεια του δράστη αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο ερευνάται για πιθανή σχέση με τη δολοφονία.

Σημειώνεται ότι η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, την Τρίτη το πρωί κοντά στα νεκροταφεία της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού, από υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργίας, ο οποίος και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Όπως δήλωσε :

«Ήρθα εδώ κατά τις 7:30-8:00 παρά το πρωί, είδα το αυτοκίνητο που ήταν παρατημένο και πήρα τηλέφωνο την Ασφάλεια. Εγώ νόμιζα ότι ήταν κλεμμένο, γιατί έχουν ξανατύχει τέτοια συμβάντα εδώ, για να έρθουν να πάρουν το αυτοκίνητο να το επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη. Μετά από λίγο ήρθαν τα παιδιά της ασφάλειας και το ασθενοφόρο. Δεν είχα δει κάτι μέσα στο αυτοκίνητο να καταλάβω, ήμουν από μακριά».

Exit mobile version