Θρίαμβος Παναθηναϊκού με 2-0 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Θρίαμβος Παναθηναϊκού με 2-0 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ο Παναθηναϊκός, που νίκησε στο ντέρμπι των «αιωνίων» με 2-0 τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος στη Super League. 

Μετά από αυτή τη νίκη, οι «πράσινοι» έπιασαν πάλι στην κορυφή την ΑΕΚ, η οποία λίγο πριν είχε νικήσει τον Άρη με 3-1. 

Ο Ολυμπιακός έχασε πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της πρώτης θέσης, μένοντας 6 βαθμούς πίσω από τους δύο πρωτοπόρους. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που νίκησε εύκολα με 4-2 τον Βόλο στην Τούμπα.

Το σκορ στη Λεωφόρο άνοιξε από ένα λάθος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο 28΄, όταν, πιεζόμενος από τον Σπόραρ, προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα εντελώς λανθασμένα στον Πασχαλάκη, με το Σλοβένο φορ να εκμεταλλεύεται το «δώρο» και να κάνει με πλασέ το 1-0 με το 10ο εφετινό του γκολ στη Super League.

Μετά από επτά μόλις λεπτά έγινε και το 2-0 για το «τριφύλλι» με το αυτογκόλ του Ελ Αραμπίμ (με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι), μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπερνάρ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Σάρλια (15΄λ.τρ. Μάγκνουσον), Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης (70΄ Μαντσίνι), Τσέριν (85΄ Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ (84΄ Τσόκαϊ), Παλάσιος, Σπόραρ (69΄ Ιωαννίδης).

Ολυμπιακός (Ζοζέ Ανιγκό): Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Φορτούνης (81΄ Βρουσαϊ), Μασούρας (69΄ Βαλμπουενά), Χάμες Ροντρίγκες (46΄ Μπιελ), Ελ Αραμπί (46΄ Μπακαμπού).

Διαιτητής: Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε  

Exit mobile version