Ιερέας στην Άρτα πλακώθηκε στο ξύλο με 57χρονο για τα μάτια της παπαδιάς

Ιερέας στην Άρτα πλακώθηκε στο ξύλο με 57χρονο για τα μάτια της παπαδιάς

Ιδιαίτερη έκταση παίρνει το επεισόδιο που συνέβη στην Άρτα στις 6 Απριλίου του 2023. Ένας ιερέας συναντήθηκε με έναν 57χρονο, που, όπως φέρεται, διατηρεί πλέον σχέση με την παπαδιά. Στη διάρκεια της συνάντησής τους σε δημόσιο χώρο, οι τόνοι ανέβηκαν και η κατάσταση ξέφυγε, με ξυλοδαρμό και άγρια μάχη σώμα με σώμα που διήρκεσαν για αρκετή ώρα. Οι πρωταγωνιστές υπέβαλαν μήνυση ο ένας στον άλλο στο αστυνομικό τμήμα, όπου μεταφέρθηκαν και τώρα η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Όλα ξεκίνησαν στην Άρτα πριν λίγους μήνες, όταν η παπαδιά ζήτησε και πήρε διαζύγιο. Αργότερα, ο ιερέας έμαθε ότι ο 57χρονος ήταν η νέα σχέση της και ζήτησε να τον συναντήσει. Η συνάντησή τους ήταν επεισοδιακή και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών αρχών που ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες.

Η Μητρόπολη της Άρτας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το επεισόδιο, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης πληροφορηθείσα, ότι την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στην πόλη της Άρτας, δυστυχώς, έλαβε χώρα καυγάς, στον οποίο φέρεται ως εμπλεκόμενος και ένας Ιερέας, ενημερώνει, ότι ο εν λόγω Ιερέας δεν υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης.

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης εκφράζει την οδύνη της, διότι, κατά τα φαινόμενα, μια πολυμελής οικογένεια και μάλιστα Ιερατική έχει τραυματισθεί έως διαλύσεώς της. Ως προς το ποινικό σκέλος της υποθέσεως, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ήδη έχει επιληφθεί.

Επίσης, η Ιερά Μητρόπολις Άρτης γνωρίζει, ότι ο Προϊστάμενος Μητροπολίτης του Κληρικού, που φέρεται ως εμπλεκόμενος στον καυγά, ερευνά τις τυχόν εκκλησιαστικές ευθύνες και ενδεχόμενα επιτίμια, που αναλογούν στον εν θέματι Ιερέα».

Exit mobile version