ΗΠΑ: νέο μακελειό με δράστη 23χρονο τραπεζικό υπάλληλο στο Λούιβιλ

ΗΠΑ: νέο μακελειό με δράστη 23χρονο τραπεζικό υπάλληλο στο Λούιβιλ

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ. Όπως ανακοίνωσε η αρχηγός της αστυνομίας του Λούιβιλ, Τζάκλιν Γκουίν-Βιλαροέλ, ένας 23χρονος τραπεζικός υπάλληλος, ο Κόνορ Στέρτζον, ήταν ο δράστης του μακελειού στην Old National Bank του Λούιβιλ, στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

Η Τζάκλιν Γκουίν-Βιλαροέλ, αναφέρει πως ο δράστης επιτέθηκε με τυφέκιο εφόδου στους εργαζομένους στην τράπεζα, σκορπίζοντας το θάνατο, ενώ ταυτόχρονα μετέδιδε ζωντανές εικόνες στο διαδίκτυο. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του ή αν σκοτώθηκε από πυρά των αστυνομικών.

Από τα πυρά του 23χρονου τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν. Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν μέχρι τώρα διευκρινιστεί. Πάντως – σύμφωνα όσα μετέδωσε το CNN – ο Κόνορ Στέρτζον λίγο πριν είχε ενημερωθεί ότι επρόκειτο να απολυθεί και είχε αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε πως ετοιμαζόταν να διαπράξει ένοπλη επίθεση.

Λίγα λεπτά μετά τις πρώτες κλήσεις για πυροβολισμούς, γύρω στις 08:30 (τοπική ώρα, 15:30 ώρα Ελλάδος), αστυνομικοί έσπευσαν στην τράπεζα και πυροβόλησαν εναντίον του δράστη για να τον εξουδετερώσουν.

Exit mobile version