Προβάδισμα Σίτι και Ίντερ για πρόκριση στα ημιτελικά

Προβάδισμα Σίτι και Ίντερ για πρόκριση στα ημιτελικά

Μετά από εντυπωσιακές νίκες με σκορ 3-0 και 0-2 επί των Μπάγερν Μονάχου και Μπενφίκα, αντίστοιχα, Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ έκαναν το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, έχοντας αποκτήσει ένα μεγάλο προβάδισμα.

Στο Μάντσεστερ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε εύκολα στο ευρωπαϊκό ντέρμπι, παρουσιάζοντας σαφή ανωτερότητα απέναντι στους Γερμανούς. Οι πρωταθλητές Αγγλίας κυριάρχησαν στον μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, και στο τελευταίο μισάωρο ήταν ασυγκράτητοι. Το σκορ άνοιξε στο 27ο λεπτό με τον Ρόδρι, ενώ το 2-0 πέτυχε στο 70ο λεπτό ο Μπερνάρντο Σίλβα. Έξι λεπτά αργότερα, ο συνήθης σκόρερ, Χάαλαντ, πέτυχε το 3-0 και έδωσε πλεονέκτημα στη ρεβάνς στο Μόναχο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Στόουνς, Ντίας, Ακάντζι, Άκε, Γκιουντογκάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (68′ Άλβαρες), Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις, Χάλαντ

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ζόμερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις (80′ Κανσέλο), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ, Μουσιάλα (69′ Μανέ), Κομάν, Γκνάμπρι (80′ Μίλερ)

Στο άλλο μεγάλο χθεσινό ματς, η Ίντερ κατάφερε να πάρει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Μπενφίκα. Με τους Μπαρέλα και Λουκάκου να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα πήρε τον έλεγχο του αγώνα και, σαν γνήσια ιταλική ομάδα, κατάφερε να να αντέξει στην πίεση των Πορτογάλων και να κρατήσει το σκορ μέχρι το τέλος. Η νίκη αυτή της δίνει σοβαρό προβάδισμα για τον επαναληπτικό και την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Α. Σίλβα, Μοράτο, Γκριμάλντο, Σικίνιο, Λουίς (64′ Νέρες), Ρ. Σίλβα, Μάριο, Άουρσνες, Ράμος

ΙΝΤΕΡ: Ονανά, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (90+1′ Ντε Φράι), Ντάμφρις (86′ Ντ’ Αμπρόζιο), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Μικίταριαν, Ντιμάρκο (63′ Γκόζενς), Μαρτίνες (63′ Κορέα), Τζέκο (63′ Λουκάκου)

Exit mobile version