Τζανερίκος: «Εκτός από τον Γεραπετρίτη στο Μαξίμου, είχα συνάντηση και με δεύτερο υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος – “Ο συνομιλητής μου ξέρει” …»

Τζανερίκος: «Εκτός από τον Γεραπετρίτη στο Μαξίμου, είχα συνάντηση και με δεύτερο υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος - “Ο συνομιλητής μου ξέρει” …»

Ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερίκος, ο οποίος ήταν και ο πρόεδρος του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου (αρμόδιου για θέματα ανακήρυξης των εκλογικών κομμάτων), αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία και με δεύτερο κυβερνητικό παράγοντα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι εκτός από τον Γιώργο Γεραπετρίτη, είχε επικοινωνία και με δεύτερο κυβερνητικό στέλεχος ενόψει των κρίσεων του Τμήματος του Αρείου Πάγου για την αναμενόμενη απόφαση για τη συμμετοχή ή μη του κόμματος Έλληνες, του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Τζενερίκος, η συνάντηση έγινε με σκοπό να βοηθήσει από τη θεσμική του θέση στην κρίση για το κόμμα Κασιδιάρη και ότι μετά την αφυπηρέτησή του θα έπαιρνε θέση σε κάποια Ανεξάρτητη Αρχή.

Πάντως, ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να αποκαλύψει ούτε το όνομα του δεύτερου κυβερνητικού παράγοντα, ούτε το σημείο που έγινε η συνάντηση.

Exit mobile version