ΗΠΑ: Μακελειό στην Αλαμπάμα σε πάρτι γενεθλίων με 4 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες

ΗΠΑ: Μακελειό στην Αλαμπάμα σε πάρτι γενεθλίων με 4 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ! Σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών της Αλαμπάμα, κατά την διάρκεια εφηβικού πάρτι γενεθλίων, έπεσαν πυροβολισμοί με τραγικό απολογισμό 4 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το τραγικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 22:30 τοπική ώρα στο Ντέτβιλ μια αγροτική κωμόπολη, που βρίσκεται περίπου 70 χλμ. από το Μοντγκόμερι, την πρωτεύουσα της Αλαμπάμα.

Σε δήλωση που έκανε στο ABC News, ο πάστορας της εκκλησίας Μπεν Χέινς, είπε ότι, όπως έμαθε, οι πυροβολισμοί ξέσπασαν μέσα σε ένα μικρό χώρο, όπου γινόταν ένα πάρτι γενεθλίων μετά από μια έντονη λογομαχία μεταξύ των καλεσμένων. Επίσης, ανέφερε ότι, όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί, υπήρχαν πάνω από 50 άτομα στο πάρτι.

Η κυβερνήτης της Αλαμπάμα Κέι Άιβι εξέφρασε την θλίψη για το συμβάν και σημείωσε ότι στην πολιτεία της η βία δεν έχει καμία θέση.

Βάσει στοιχείων που δημοσιοποίησε το CNN, ο θλιβερός αυτός απολογισμός συνεχίζεται και φθάνει μέχρι σήμερα τουλάχιστον 162 περιστατικά μαζικών πυροβολισμών στις ΗΠΑ.

Exit mobile version