Αντετοκούνμπο :«Καθαρή» και η μαγνητική – παίζει στο δεύτερο ματς με τους Χιτ

Αντετοκούνμπο :«Καθαρή» και η μαγνητική - παίζει στο δεύτερο ματς με τους Χιτ

Αυξάνονται οι πιθανότητες να συμμετάσχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Game 2 της σειράς με τους Μαϊάμι Χιτ για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ του NBA, μετά την ακτινογραφία και τη μαγνητική που υποβλήθηκε, καθώς ανέδειξαν πως δεν υπάρχει κάποιο σοβαρός τραυματισμός.

Αυτό το γεγονός γεμίζει αισιοδοξία την ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς, που ελπίζει να δει τον σούπερ σταρ της να αγωνίζεται στο δεύτερο ματς με τους Χιτ. Στο προηγούμενο ματς, ο Αντετοκούνμπο έπαιξε μόνο για 11 λεπτά λόγω τραυματισμού στη μέση, που τον κράτησε εκτός παρκέ για το υπόλοιπο του αγώνα, που κέρδισαν οι Χιτ με 130-117 και πήραν το πλεονέκτημα έδρας.

Τη Δευτέρα το απόγευμα, οι Μπακς είχαν μια ομαδική φωτογράφηση και γι’ αυτό ο “Greek Freak” δεν προπονήθηκε. Πάντως, ο προπονητής της ομάδας, Μάικ Μπουντενχόλζερ, δήλωσε πως η ομάδα είναι αισιόδοξη για τη συμμετοχή του στο Game 2 και τόνισε: «Συνεχίζει να πονάει, αλλά νομίζω ότι υπάρχει πρόοδος. Κάνει θεραπεία και θα συνεχίσουμε να τον παρακολουθούμε για τις επόμενες 1-2 ημέρες».

Exit mobile version