Σε σοβαρή κατάσταση ο 18χρονος που μαχαιρώθηκε στην Ακρόπολη

Σε σοβαρή κατάσταση ο 18χρονος που μαχαιρώθηκε στην Ακρόπολη

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα οι δύο 17χρονοι που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έναν 18χρονο στην περιοχή της Ακροπόλεως το βράδυ της Δευτέρας.

Ο νεαρός βρισκόταν στην περιοχή με την παρέα του, όταν ένας από τους δύο ανήλικους δράστες του επιτέθηκε με σκοπό τη ληστεία και τον τραυμάτισε στο λαιμό και στην κοιλιακή χώρα.

Οι γιατροί ανέφεραν ότι ο νεαρός χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του. Αυτήν τη στιγμή, η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, ενώ έχει βγει από τη ΜΕΘ.

Όπως έγινε γνωστό, αρχικά, οι δύο ανήλικοι ζήτησαν τσιγάρα από τον 18χρονο Δημήτρη. Όταν οι νεαροί απάντησαν πως δεν έχουν, ο ένας από τους δράστες επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τον Δημήτρη στο λαιμό και στην κοιλιά και άρπαξε το τσαντάκι του με τα ελάχιστα χρήματα και το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Ένας φίλος του θύματος ανέφερε ότι: «Βγάζει ο ένας μαχαίρι και το κολλάει στον λαιμό του Μήτσου. Δύο άτομα έτρεξαν από τον πανικό τους. Εγώ έκατσα με τον Μήτσο, είχε ξαπλώσει κάτω και ούρλιαζε για βοήθεια, έπρεπε να καλέσουμε ασθενοφόρο και ο Γιώργος άρχισε να τους καταδιώκει προς Μοναστηράκι».

Μετά την επίθεση, ένας 20χρονος από την παρέα των νεαρών καταδίωξε τον έναν από τους δυο 17χρονους και τελικά λίγα μέτρα πιο μακριά, στην οδό Αδριανού, τον ακινητοποίησε με τη βοήθεια ενός εργαζομένου σε κατάστημα της περιοχής. Τελικά, χθες το πρωί εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο άλλος 17χρονος. Ο δράστης είναι γνωστός στην αστυνομία καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ληστείες.

Exit mobile version