Μητσοτάκης από Ναύπλιο: Δώστε μας τη δυνατότητα να διορθώσουμε τα λάθη μας

Μητσοτάκης από Ναύπλιο: Δώστε μας τη δυνατότητα να διορθώσουμε τα λάθη μας

Στη χθεσινή ομιλία του στο Ναύπλιο ο Κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος κυρίως στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους της ΝΔ, επανέλαβε τα σενάρια περί κινδύνου “κυβέρνησης ηττημένων”.

Το κύριο επιχείρημα του κ. Μητσοτάκη, που απευθύνεται τόσο στους πασοκογενείς, όσο και στους απογοητευμένους νεοδημοκράτες, είναι ο κίνδυνος να προκύψει μια “κυβέρνηση ηττημένων”, όπως την αποκαλεί η Νέα Δημοκρατία.

Όπως είπε:

«Η κάλπη της 21ης Μαΐου είναι η πιο κρίσιμη κάλπη της Μεταπολίτευσης και το λέω αυτό διότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα εκλογικό σύστημα, την απλή αναλογική, την οποία κάποιοι ψήφισαν, ενώ είχαν φροντίσει να εκλεγούν με την ενισχυμένη αναλογική, μόνο και μόνο για να ναρκοθετήσουν την επόμενη μέρα της χώρας”, πρόσθεσε:

“Και για να αποτρέψουμε οποιοσδήποτε σενάριο «πολιτικής τερατογέννεσης» – για να το πω με απλά λόγια, μία «κυβέρνηση των ηττημένων», την οποία βλέπω ότι διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τώρα έχουν ανακαλύψει ως σενάριο για να δικαιολογήσουν τη βεβαιότητά τους ότι θα χάσουν τις εκλογές – για να αποτρέψουμε, λοιπόν, ένα τέτοιο σενάριο που ξαφνικά θα φέρει μαζί τον κ. Τσίπρα, τον κ. Ανδρουλάκη, τον κ. Βαρουφάκη, ένας τρόπος υπάρχει μόνο: Ισχυρή Νέα Δημοκρατία στην πρώτη κάλπη, στη μόνη κάλπη της 21ης Μαΐου».

Exit mobile version