Ν. Ανδρουλάκης: Με τις εκλογές στις 21 Μαΐου θα τελειώσουμε το ψηφιακό παρακράτος

Ν. Ανδρουλάκης: Με τις εκλογές στις 21 Μαΐου θα τελειώσουμε το ψηφιακό παρακράτος

Στην χθεσινή του ομιλία στη Μυτιλήνη ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε: «Έχουμε ένα χρέος: Στις 21 Μαΐου να τελειώνουμε με το ψηφιακό παρακράτος, που δημιουργεί τοξικές συγκρούσεις, απαξιώνει ανθρώπους και ευτελίζει τους θεσμούς με μόνο σκοπό την καρέκλα και την εξουσία»

Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για «ένα ψηφιακό παρακράτος που όταν κάποιος καταγγέλλει ότι τον παρακολουθούν παράνομα, τον εμφανίζει ως πράκτορα ξένων δυνάμεων» και, με αφορμή την υπόθεση Γεωργούλη, αποδοκίμασε τα σχόλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ «όταν μια νέα γυναίκα έχει το θάρρος, -τρία χρόνια πριν τις εθνικές εκλογές και όχι λίγο πριν, όπως θέλουν να υποστηρίζουν τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ – να καταγγείλει κακουργηματικές πράξεις, αυτό το ψηφιακό παρακράτος προσπαθεί να την οδηγήσει σε μια πολύ δύσκολη θέση, χωρίς κανένα σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα»

Τόνισε δε πως «ενώ 2,5 χρόνια γίνονται έρευνες από τις βελγικές αρχές και πουθενά δεν έχει μαθευτεί το όνομά της ή μία της φωτογραφία, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε φέιγ βολάν σε όλο το ελληνικό διαδίκτυο. Αυτά συμβαίνουν μόνο στη χώρα μας. Πού είναι οι θεσμοί; Πού είναι η δικαιοσύνη; Εδώ λοιπόν είναι το χρέος της δημοκρατικής παράταξης. Γι’ αυτό είμαστε και θα είμαστε ο πυρήνας της δημοκρατικής παράταξης στην πατρίδα μας».

Exit mobile version