Παναθηναϊκός: «διπλό» τίτλου στις καθυστερήσεις στην Τούμπα

Παναθηναϊκός: «διπλό» τίτλου στις καθυστερήσεις στην Τούμπα

Θριαμβευτικό πέρασμα του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη, όπου επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στη Τούμπα, σε ματς για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. 

Ο ΠΑΟ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο το 38’, όταν ο Μπερνάρ, μετά από πάσα του Σπόραρ, από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Κοτάρσκι και έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το προβάδισμα μέχρι το 85ο λεπτό, όταν ο Αουγκούστο με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι για το 1-1. 

Στο 89′, μετά από πάτημα του Ζίβκοβιτς στον Ιωαννίδη, ο Γερμανός διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, που το εκτέλεσε ο Ζίβκοβιτς και έγραψε το 1 -2 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η αγωνία κορυφώθηκε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Αουγκούστο αρχικά κέρδισε πέναλτι, αλλά έπειτα από παρέμβαση του VAR το πέναλτι ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ινγκασον στο ξεκίνημα της φάσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (46′ Βιεϊρίνια), Ινγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες (74′ Ελ Καντουρί), Ντάντας (68′ Σβαμπ), Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας (83′ Μπίσεσβαρ), Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (73′ Τόμας).  

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Σένκεφελντ, Σπόραρ (70′ Ιωαννίδης), Μπερνάρ (81′ Βέρμπιτς), Σάντσες (59′ Κώτσιρας), Τσέριν (81′ Κλέινχεϊσλερ), Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Παλάσιος (59′ Μαντσίνι).  

Exit mobile version