Τεράστια νίκη της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» – Επεισόδια από οπαδούς του Ολυμπιακού

Τεράστια νίκη της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» - Επεισόδια από οπαδούς του Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ πέτυχε μια σπουδαία νίκη εναντίον του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 3-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης” στην πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Μια νίκη ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα, καθώς την βοήθησε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας με 72 βαθμούς, σε ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό, που και αυτός κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη εκτός έδρας εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με γκολ που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με γκολ του Γκατσίνοβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση ισοφάρισε στο 54′ με καρφωτή κεφαλιά του Μπακαμπού.

Στο 80’ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Βίντα απ’ τον Ρέαμπτσιουκ. Ο Λιβάι Γκαρσία το εκτέλεσε με επιτυχία και έκανε το 1-2 στο 82ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, και έτσι η η ΑΕΚ βρήκε την ευκαιρία να «χτυπήσει» ξανά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μάνταλος «άδειασε» τον Εμβιλά και με σκαφτό πλασέ έκανε το τελικό 3-1.

Με τον καταλογισμό του πέναλτι προκλήθηκαν έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ με την λήξη του αγώνα, οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν στο γήπεδο, πετάχθηκαν φωτοβολίδες και κροτίδες, και τελικά η αστυνομία παρενέβη για να επαναφέρει την τάξη.

Exit mobile version