Καιρός: Βροχές στα δυτικά και βόρεια

Καιρός: Βροχές στα δυτικά και βόρεια

Για σήμερα, Τρίτη 25/4, προβλέπονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται τοπικές και παροδικές νεφώσεις. Κατά τις νυχτερινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές στα νησιά του Ανατολικού/Βορειοανατολικού Αιγαίου, ενώ στα νότια θα παρουσιαστούν μεγάλες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και νωρίς το πρωί, η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία προβλέπεται να είναι, στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 19-20 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 24, στη Θεσσαλία από 5 έως 24-25 βαθμούς, στην Ήπειρο από 4 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 24-25 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 19-20 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί με ένταση μέχρι 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, οι άνεμοι νότιοι/νοτιοδυτικοί με ένταση μέχρι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 15 μέχρι 22 βαθμούς.

Για την Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές κατά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι είναι μεταβλητοί με ένταση μέχρι 2-3 μποφόρ, ενώ Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 13 έως 21 βαθμούς.

Exit mobile version