Μητσοτάκης σε Αιγάλεω: «ΝΔ με πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό Τσίπρα»

Μητσοτάκης σε Αιγάλεω: «ΝΔ με πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό Τσίπρα»

Στην ομιλία του χθες βράδυ της Δευτέρας στο Αιγάλεω, ο πρωθυπουργός τόνισε για άλλη μια φορά ότι το δίλημμα στις εκλογές θα είναι «ΝΔ με πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό Τσίπρα» και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να μην πάει καμία ψήφος χαμένη.

Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., λέγοντας:

«Οι αντίπαλοι μας είναι αδίστακτοι. Άλλα είπαν και άλλα έκαναν στο δημοψήφισμα της κωλοτούμπας. Δεν εμπιστεύομαι όποιον αρνείται για πρωθυπουργό τον αρχηγό του κόμματος που έχουν ψηφίσει οι πολίτες. Δεν έχουν αρχές. Είναι ικανοί να συνασπιστούν ακόμα και αν ηττηθούν. Αν οι αριθμοί τους ευνοήσουν θα θα επιχειρήσουν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Βαρουφάκη με αντάλλαγμα την παγίωση της απλής αναλογικής. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι.

Το σενάριο αυτό μοιάζει δύσκολο, δεν είναι απίθανο. Οι πολίτες μπορεί να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και να δουν πρωθυπουργό Τσίπρα και υπουργό Οικονομικών τον Γιάννη Βαρουφάκη με ένα Ν».

Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι την επόμενη τετραετία θα δοθεί μεγάλη προτεραιότητα στην βελτίωση των μισθών και υποσχέθηκε ότι θα καταργηθεί το τέλους επιτηδεύματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

.

Exit mobile version