Εκλογές 2023 – Κουτσούμπας: Καμία ανοχή στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση

Εκλογές 2023 - Κουτσούμπας: Καμία ανοχή στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση

Στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ ο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, δήλωσε ότι «Ένα πιο δυνατό ΚΚΕ σημαίνει ότι θα είναι πιο δυνατός ο λαός στα δύσκολα που έρχονται και αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών».

Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε «μούφα» τη «δήθεν» προοδευτική κυβέρνηση που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε ότι θεωρεί πως υπάρχει η δυνατότητα κυβερνητικών συνεργασιών μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, αφού «έχουν στρατηγική σύμπλευση στα βασικά ζητήματα, όπως άλλωστε έχουν πει δημόσια ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου», ενώ σημείωσε ότι πιστεύει πως «η κυβέρνηση Τσίπρα ήταν η χειρότερη κυβέρνηση και έφερε το χειρότερο μνημόνιο όλων των εποχών».

Σχετικά με το ντιμπέιτ, ανέφερε ότι η θέση του ΚΚΕ είναι ότι πρέπει να γίνει με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Μάλιστα, ανέφερε ότι είναι κωμικό να αλλάζει θέση ένα κόμμα ανάλογα με τα εκλογικά του ποσοστά, λέγοντας ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μικρό ποσοστό ζητούσε ντιμπέιτ όλων, ενώ τώρα ζητά ντιμπέιτ δύο αρχηγών.

Exit mobile version