Τσίπρας στα Χανιά: Αλλαγή για πρόοδο και εντιμότητα

Τσίπρας στα Χανιά: Αλλαγή για πρόοδο και εντιμότητα

Κατά την χθεσινή προεκλογική ομιλία του από τα Χανιά, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν μια ευκαιρία στην αλλαγή, την πρόοδο και την εντιμότητα και τόνισε : «Να μα ζήσουμε άλλα τέσσερα χρόνια κάτω από το σκληρό καθεστώς Μητσοτάκη, άλλα τέσσερα χρόνια με τη χειρότερη Δεξιά της μεταπολίτευσης».

Κατά την ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για την άρνησή του για ντιμπέιτ, αναφέροντας: «μια ασχολείται με το πως θα κλέψει βουλευτές του ενός, πως θα εκβιάσει τον άλλο, πως θα αποκλείσει τον τρίτο. Και κυρίως κρύβεται από τα μεγάλα προβλήματα. Δεν λέει λέξη για το πρόγραμμά του, πέρα από φτηνές αντιγραφές. Το κυριότερο, το βάζει στα πόδια. Φοβάται όπως ο διάολος το λιβάνι να βρεθεί απέναντί μου και να συζητήσουμε για το πρόγραμμα και τις προτάσεις μας. Γιατί; Γιατί δεν έχει απαντήσεις. Ούτε για την αισχροκέρδεια που έχει τη δική του υπογραφή. Ούτε για τις παράνομες παρακολουθήσεις που ο ίδιος οργάνωσε. Ούτε για το έγκλημα στα Τέμπη. Ούτε για τη τραγωδία της πανδημίας» και συμπλήρωσε:

«θέλει όλα αυτά να ξεχαστούν. Και να συζητάμε για μόνο για τον Βαρουφάκη, το Βελόπουλο και τον Κασιδιάρη. Να συζητάμε οτιδήποτε άλλο εκτός από τα μεγάλά θέματα που έχουμε μπροστά μας και εκτός από τις ευθύνες του. Έχω όμως ένα νέο να του στείλω από δω από την Κρήτη, από τα Χανιά. Κύριε Μητσοτάκη έχετε μήνυμα από την Κρήτη. Έρχεται η μέρα που θα ενωθούν σε ποτάμι δικαιοσύνης οι φωνές των πολλών».

Exit mobile version