Market Pass: πότε πληρώνεται η 2η δόση

Market Pass: πότε πληρώνεται η 2η δόση

Προγραμματίζεται η δεύτερη δόση του Market Pass να καταβληθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023, ωστόσο αυτή θα είναι και η τελευταία για τους δικαιούχους που επέλεξαν να λάβουν την ενίσχυση με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση ενίσχυσης Market Pass με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό θα λάβουν την ενίσχυση για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο 2023, η οποία θα αποσταλεί στο τραπεζικό ίδρυμα για πληρωμή μέχρι την 3η Μαΐου 2023.

Οι δικαιούχοι του Market Pass που έχουν επιλέξει πληρωμή μέσω άυλης κάρτας θα λάβουν δύο επιπλέον πληρωμές μέχρι τη λήξη του προγράμματος τον Ιούλιο. Συγκεκριμένα, για αυτή την κατηγορία δικαιούχων, οι επόμενες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Δυνατότητα αλλαγής πληρωμής

Σύμφωνα με τον οδηγό του προγράμματος, μπορεί να γίνει τροποποίηση (διόρθωση ή αλλαγή) των στοιχείων που σχετίζονται με τον τρόπο πληρωμής που επέλεξε ο δικαιούχος μέχρι τις 2/5/2023. Ωστόσο, δεν είναι δυνατή η αναίρεση της αρχικής επιλογής μεταξύ ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και τραπεζικής κατάθεσης.

Exit mobile version