Ομιλία Μητσοτάκη στην Κηφισιά: “Η ΝΔ είναι με την Πρωτομαγιά, ο Τσίπρας με την Πρωταπριλιά”

Ομιλία Μητσοτάκη στην Κηφισιά: "Η ΝΔ είναι με την Πρωτομαγιά, ο Τσίπρας με την Πρωταπριλιά"

Σε ομιλία που πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κηφισιά, επιτέθηκε -και ειρωνεύτηκε – τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας, μεταξύ άλλων:

«Μιας και σήμερα είναι Πρωτομαγιά -η μέρα των εργαζομένων- είναι ίσως και μια ευκαιρία να σκεφτούμε τελικά ποιο είναι το κόμμα, ποια είναι η παράταξη, ποια είναι η κυβέρνηση που αγωνίστηκε για τα συμφέροντα των εργαζόμενων. Ποιοι είναι αυτοί, που αύξησαν τον βασικό μισθό κατά 20% και τον πήγαν στα 780 ευρώ.

Ποιοι είναι αυτοί που εισήγαγαν την ψηφιακή κάρτα εργασίας για να μπορέσουν όλες οι υπερωρίες να καταγράφονται. Ποιοι είναι αυτοί που αύξησαν τις άδειες μητρότητας και πατρότητας, για πρώτη φορά. Για πρώτη φορά έχουμε άδεια πατρότητας. Ποιοι είναι αυτοί, που ενίσχυσαν τους ελέγχους στην αγορά εργασία»

«Τελικά, φίλες και φίλοι, φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία είναι με την Πρωτομαγιά και ο Τσίπρας είναι με την Πρωταπριλιά. Διότι από ψέματα άλλο τίποτα. Έχει μείνει ένα μήνα πίσω».

Σχολιάζοντας τα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Έβλεπα -ίσως τα είδατε και εσείς- τα σποτάκια της διαφημιστικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ, γκρίζο και μαύρο παντού. Και αναρωτιέμαι αν αυτή είναι η Ελλάδα την οποία βιώνουν σήμερα οι Έλληνες πολίτες. Η απάντηση είναι “όχι”, φίλες και φίλοι. Η Ελλάδα του γκρίζου και της μιζέριας ήταν η δική τους Ελλάδα που την αφήσαμε για τα καλά πίσω το 2019. Η δική μας Ελλάδα είναι πιο αισιόδοξη, πιο φωτεινή.

Προσέξτε, δεν είναι μια Ελλάδα χωρίς προβλήματα. Πρώτοι εμείς είπαμε ότι διαχειριστήκαμε πολλές δυσκολίες και ότι πρέπει να εξακολουθούμε να στηρίζουμε την κοινωνία. Η ακρίβεια είναι ακόμα εδώ και ροκανίζει το εισόδημα των πολιτών. Γι’ αυτό και σπεύσαμε και στηρίξαμε τα νοικοκυριά, με μια σειρά από εργαλεία για να μπορέσουμε να απαλύνουμε αυτή τη μεγάλη δυσκολία της εισαγόμενης ακρίβειας».

Exit mobile version