«Κόπηκε» το κόμμα Κασιδιάρη από τον Άρειο Πάγο

«Κόπηκε» το κόμμα Κασιδιάρη από τον Άρειο Πάγο

Η Ολομέλεια του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε ότι αποφάσισε την μη συμμετοχή στις εκλογές του κόμματος «Έλληνες», το οποίο ιδρύθηκε από τον φυλακισμένο Ηλία Κασιδιάρη. Στην απόφαση αυτή, που λήφθηκε με πλειοψηφία 9-1, μειοψήφισε ο αρεοπαγίτης Φ. Μουζάκης.

Το σκεπτικό της απόφασης, αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ώρες. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το σκεπτικό της απόφασης θα αναφέρει ότι το κόμμα «Έλληνες» στην πραγματικότητα «είναι συνέχεια της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή», καθώς και ότι έχουν εντοπιστεί άτομα που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος Κασιδιάρη, τα οποία ήταν στη «Χρυσή Αυγή».

Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε: «Απόψε καταλύθηκε οριστικά το δημοκρατικό πολίτευμα και μισό εκατομμύριο Έλληνες στερούνται το ύψιστο δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους.Το “Εθνικό κόμμα Έλληνες” στοχοποιήθηκε παράνομα γιατί είναι το πιο έντιμο και καθαρό κόμμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής. Αναμέναμε αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα. Αύριο το απόγευμα θα λάβουν χώρα οι επίσημες ανακοινώσεις μου».

Exit mobile version