Πάνω από 22 κιλά ηρωίνης κατασχέθηκαν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Πάνω από 22 κιλά ηρωίνης κατασχέθηκαν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διενεργώντας έρευνα για μεγάλο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών, ανακάλυψαν και κατέσχεσαν περισσότερα από 22 κιλά ηρωίνης, τα οποία ήταν προοριζόμενα για διανομή σε στέκια όπου συχνάζουν εξαρτημένα άτομα.

Για την υπόθεση, συνελήφθη ένας 27χρονος Έλληνας, μέλος του κυκλώματος, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται με αυτοκίνητο στο εθνικό οδικό δίκτυο και ακινητοποιήθηκε στα διόδια Μαλγάρων με τη βοήθεια των αστυνομικών της Τροχαίας του Π.Α.Θ.Ε. και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της Θεσσαλονίκης.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερόμενος άντρας μετέφερε με όχημα συνολικά 22 κιλά και 883 γραμμάρια ηρωίνη, μοιρασμένα σε 45 δέματα, τα οποία εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών σε ειδικές κρύπτες πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού και πίσω από το ηχοσύστημα.

Εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν το όχημα που τα μετέφερε, το κινητό τηλέφωνο του 27χρονου και χρηματικό ποσό που εικάζεται ότι προέρχεται από εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Εις βάρος του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Exit mobile version