Τέξας: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο – Τουλάχιστον 9 νεκροί κι επτά τραυματίες

Τέξας: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο - Τουλάχιστον 9 νεκροί κι επτά τραυματίες

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και επτά τραυματίστηκαν σε επίθεση που πραγματοποίησε ένοπλος σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Άλεν του Τέξας. Ο δράστης, πριν πέσει νεκρός από τους πυροβολισμούς της αστυνομίας, περπατούσε αργά στο πεζοδρόμιο και πυροβολούσε αδιακρίτως, όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας στο τηλεοπτικό δίκτυο WFAA. Βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν πελάτες να τρέχουν μακριά από τα καταστήματα, καθώς ακούγονται πυροβολισμοί.

Πολλοί πελάτες και μέλη του προσωπικού των καταστημάτων απομακρύνθηκα με τη συνοδεία αστυνομικών από το Allen Premium Outlets, ένα εμπορικό κέντρο που φιλοξενεί περίπου 120 καταστήματα και βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Ντάλας.

Εννέα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Από αυτούς, δύο υπέκυψαν στα τραύματά τους, τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και τέσσερις φαίνεται ότι ξέφυγαν από τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη Άλεν, Μπράιαν Χάρβι, τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Exit mobile version