Καιρός: Νέα κακοκαιρία

Καιρός: Νέα κακοκαιρία

Χαλάει και πάλι ο καιρός, σύμφωνα με το meteo, και σήμερα Τρίτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες κυρίως λόγο στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας.

Η αλλαγή του καιρού ξεκίνησε ήδη από χθες από τις απογευματινές ώρες σε τμήματα της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Στερεάς και της Βόρειας Πελοποννήσου και σταδιακά μέχρι σήμερα το απόγευμα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Ο καιρός αναμένεται να επηρεάσει πολλές περιοχές στην Ελλάδα και κυρίως την Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Κεντρική Στερεά, Δυτική Στερεά, Βόρεια Πελοπόννησο, Ήπειρο, Ιόνιο και Βόρειο Αιγαίο.

Από το πρωί της Τρίτης 09/05, τα φαινόμενα θα εξαπλωθούν σταδιακά, επηρεάζοντας σχεδόν ολόκληρη τη Θράκη και τη Μακεδονία, καθώς και ορισμένες περιοχές της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, της Βόρειας Πελοποννήσου, του Ιονίου και του Βορείου Αιγαίου.

Υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης χαλαζοπτώσεων κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σε ορεινές περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, της Βόρειας Θεσσαλίας και Ηπείρου.

Η θερμοκρασία υποχωρήσει σημαντικά, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της στις παραπάνω περιοχές, η οποία κατά τόπους θα ξεπεράσει τους 7 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version