Σοκ στην Άρτα: Πέθανε βρέφος που το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

Σοκ στην Άρτα: Πέθανε βρέφος που το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

Τραγωδία στην Άρτα, όπου ένα βρέφος 5,5 μηνών έχασε τη ζωή του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του 37χρονου πατέρα του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ. Ο πατέρας συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.  Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές, λιποθύμησε στο άκουσμα του θανάτου του παιδιού του. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ο πατέρας έφτασε στη δουλειά του, πάρκαρε το όχημα έχοντας ξεχάσει ότι στο πίσω κάθισμα ήταν το παιδί του, το κλείδωσε και κατόπιν πήρε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να πάει στη δουλειά του.

Όταν η η σύζυγός του πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να πάρει το παιδί, δεν το βρήκε και κάλεσε τον σύζυγό της για να μάθει τι είχε συμβεί, οπότε και ο πατέρας συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, έτρεξε στο αυτοκίνητό του, όπου βρήκε το κοριτσάκι αναίσθητο, δεμένο στο ειδικό παιδικό καθισματάκι. 

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον πατέρα, όπου παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τους γιατρούς για ανάνηψη, δυστυχώς το μωρό ήδη είχε καταλήξει. 

Exit mobile version