Καιρός: Χαμηλές θερμοκρασίες – Άνοδος από την Κυριακή

Καιρός: Χαμηλές θερμοκρασίες - Άνοδος από την Κυριακή

Για σήμερα Πέμπτη 11/5 αναμένεται αυξημένη συννεφιά σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές βροχές, αρχικά στη δυτική περιοχή της Ελλάδας και σταδιακά σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές εκτός από την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Περιοδικές καταιγίδες αναμένεται να εμφανιστούν κυρίως στα δυτικά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα αποδυναμωθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά με ανατολικές κατευθύνσεις με ένταση περίπου 3 έως 4 βαθμούς της κλίμακας Beaufort, Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι άνεμοι με ένταση περίπου 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στη βόρεια Αιγαίο θα αυξηθούν τοπικά στους 7 βαθμούς. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει σημαντική μεταβολή και θα φτάσει περίπου στους 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια και στους 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Στην Αθήνα για σήμερα προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με την μέγιστη θερμοκρασία να φθάνει τους 21 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται επίσης νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα φθάσει το μέγιστο περί τους 17 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version