Εκλογές στην Τουρκία: Ο Κιλιτσντάρογλου «δείχνει» τη Ρωσία για τα ροζ βίντεο που οδήγησαν στην απόσυρση Ιντζέ

Εκλογές στην Τουρκία: Ο Κιλιτσντάρογλου «δείχνει» τη Ρωσία για τα ροζ βίντεο που οδήγησαν στην απόσυρση Ιντζέ

Με μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter, ο υποψήφιος στις εκλογές στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου κατηγόρησε τη Ρωσία ότι αυτή βρίσκεται πίσω από την επιχείρηση κατά του Μουχαρέμ Ιντζέ. Αναλυτικά, στην ανάρτηση αναφέρεται:

«Αγαπητοί Ρώσοι φίλοι, εσείς βρίσκεστε πίσω από τα μοντάζ, τις συνωμοσίες, το Deep Fake περιεχόμενο, τις κασέτες που αποκαλύφθηκαν χθες σε αυτή τη χώρα. Αν θέλετε να συνεχιστεί η φιλία μας μετά τις 15 Μαΐου, πάρτε το χέρι σας από το τουρκικό κράτος. Είμαστε ακόμα υπέρ της συνεργασίας και της φιλίας»

Σημειώνεται πως ο Ιντζέ, που προέρχεται από το κόμμα του Κιλιτσντάρογλου και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις συγκέντρωνε ποσοστό περίπου 2%, παραιτήθηκε λίγο πριν τις εκλογές επικαλούμενος λόγους υγείας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό έγινε λόγω απειλών για δημοσίευση ροζ βίντεο με τον ίδιο ως πρωταγωνιστή. Στην παραίτησή του ανέφερε:

«Αποσύρω την υποψηφιότητά μου…Αυτά που έχω δει τις τελευταίες 45 ημέρες, δεν τα έχω δει τα τελευταία 45 χρόνια…….Εδώ και 45 ημέρες υπάρχει μία δολοφονία χαρακτήρα. Παίρνουν μία εικόνα από πορνογραφική ιστοσελίδα και τη δημοσιεύουν»

Exit mobile version