Παναθηναϊκός: Πικρό φινάλε με το 1-1 με τον Άρη στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Πικρό φινάλε με το 1-1 με τον Άρη στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με ισοπαλία 1-1 με τον Άρη στη Λεωφόρο, καταλαμβάνοντας την 2η θέση, κάτι που ήταν σχεδόν βέβαιο μετά την ήττα του από τον Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική, και που φυσικά επιβεβαιώθηκε με την χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού Βόλου με 4-0.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ γέμισαν το γήπεδο και χειροκρότησαν τους παίκτες και τον Γιοβάνοβιτς για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

Ο Άρης έχασε την ευκαιρία να πάρει τον αγώνα, αλλά ο Λοντίγκιν απέκρουσε πέναλτι του Καμαρά στο 76′, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι: ο ΠΑΟ με τον Κλεϊνχέισλερ και ο Άρης με τον Νταρίντα.

 Το γκολ του Παναθηναϊκού πέτυχε με κεφαλιά ο Κλεϊνχέισλερ στο 6ο λεπτό και ο Άρης ισοφάρισε με σουτ του Ιτούρμπε στο 25′.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς /4-2-3-1): Λοντίγκιν, Σάρλια, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Χουάνκαρ (83′ Πούχατς), Κουρμπέλης (77′ Παλάσιος), Ρούμπεν, Μπερνάρντ (64′ Τσέριν), Μαντσίνι, Κλεϊνχέισλερ (83′ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (64′ Σπόραρ).

Άρης (Τόλης Τερζής/4-3-3): Σιαμπάνης, Εν’ Κουλού, Πίρσμαν, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα (90+1′ Νταρίντα), Σγουρός (46′ Ρουπ), Ιτούρμπε (65′ Γκαρσία), Χριστοδουλόπουλος (46′ Πάλμα), Γκρέι (46′ Καμαρά).

Exit mobile version