Τσίπρας: Ζητάμε την ευκαιρία να κυβερνήσουμε για πρώτη φορά με το πρόγραμμά μας

Τσίπρας: Ζητάμε την ευκαιρία να κυβερνήσουμε για πρώτη φορά με το πρόγραμμά μας

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Βήμα» της Κυριακής. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του τόνισε ότι ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ θα σημάνει τέσσερις άμεσες αλλαγές: αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος.

Όπως δήλωσε: «Ξέρουμε και μπορούμε. Ξέρουμε ακριβώς τι να κάνουμε και πώς να το κάνουμε», και τόνισε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι ένα πρόγραμμα που το βγάλαμε από το συρτάρι ένα μήνα πριν από τις κάλπες. Είναι ένα εξειδικευμένο, κοστολογημένο και άμεσης εφαρμογής πρόγραμμα που ο εμπλουτισμός του πάτησε σε επεξεργασίες ετών».

Σχετικά με τις κατηγορίες της ΝΔ για την κοστολόγηση του προγράμματος, είπε ότι «λεφτά για τη ΝΔ υπάρχουν μόνο για απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους» και ότι όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι υπερβολικά, είναι ρεαλιστικά και γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα πει δημοσιονομική ισορροπία». «Η ΝΔ μας έριξε στα μνημόνια, όχι εμείς. Εμείς νοικοκυρέψαμε τα δημόσια οικονομικά και βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια» και πρόσθεσε ότι «τα αφήσαμε όλα στρωμένα, να τρώει από τα δικά μας έτοιμα ο κ. Μητσοτάκης…….γι’ αυτό τώρα ζητάμε την πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσουμε με το πρόγραμμά μας και να φέρουμε δικαιοσύνη παντού».

Exit mobile version