Εκλογές 2023: Πού και πότε θα γίνουν οι τελευταίες συγκεντρώσεις των κομμάτων

Εκλογές 2023: Πού και πότε θα γίνουν οι τελευταίες συγκεντρώσεις των κομμάτων

Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές, τα κόμματα ετοιμάζονται για τις τελευταίες μεγάλες τους συγκεντρώσεις:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ερχόμενη Παρασκευή 19/5 θα ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία του με την ανοιχτή ομιλία του στο Θησείο, ενώ μια ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 18/5 θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη. Χθες, Δευτέρα 15/5, πραγματοποίησε ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη συγκέντρωση της Αθήνας στο Σύνταγμα την Πέμπτη 18 Μαΐου, ενώ την Παρασκευή 19/5 θα ολοκληρώσει τις μεγάλες συγκεντρώσεις στην Πάτρα. Σήμερα, Τρίτη 16/5, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στην Θεσσαλονίκη και αύριο Τετάρτη 17/5 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης χθες Δευτέρα 15/5 μίλησε στην Θεσσαλονίκη, αύριο Τετάρτη 17/5 θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Αθήνα και θα ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία την Παρασκευή 19/5 με την ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 15/5 την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα , Τρίτη 16/6 θα μιλήσει στην Πάτρα, ενώ αύριο Τετάρτη 17/5 θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης χθες Δευτέρα 15/5 μίλησε στο Ηράκλειο. Την Τετάρτη 17/5 θα μιλήσει στην Πάτρα, την Πέμπτη 18/5 στην Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή 19/5 θα κλείσει την προεκλογική εκστρατεία του ΜέΡΑ25 με την ομιλία του στην Αθήνα στην πλατεία Κοτζιά.

Exit mobile version