Ψαχνά: Στο αυτόφωρο άνδρας επειδή… προστάτευσε ανήλικο

Ψαχνά: Στο αυτόφωρο άνδρας επειδή... προστάτευσε ανήλικο

Το βράδυ του Σαββάτου προκλήθηκε σύγχυση στην πλατεία των Ψαχνών στην Εύβοια, καθώς ένα ανήλικο παιδί δέχθηκε επίθεση από ένα αδέσποτο σκυλί, ενώ ένας άνδρας προσπάθησε να το προστατέψει και βρέθηκε αντιμέτωπος με νομικές συνέπειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν αποκλειστικό χαρακτήρα για το eviathema.gr, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ, το αδέσποτο ζώο περιφερόταν στην κεντρική πλατεία, όταν επιτέθηκε σε ένα παιδί που έπαιζε με άλλα παιδιά. Ένας άνδρας που βρισκόταν στο ίδιο μέρος έσπευσε να απομακρύνει τον σκύλο με σκοπό να προστατέψει το παιδί.

Οι μαθητές λυκείου, πιστεύοντας ότι ο άνδρας χτύπησε το ζώο, επικοινώνησαν με την αστυνομία, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στο σημείο μεταξύ τους.

Αστυνομικοί από το Α.Τ. Διρφύων Μεσσαπίων έφθασαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα. Αυτός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, με την παρουσία και τη συνοδεία των ανηλίκων που είχαν υποβάλει καταγγελία εναντίον του, καταθέτοντας ότι είχε χτυπήσει το σκυλί.

Ο άνδρας κρατήθηκε προσωρινά για λίγο χρονικό διάστημα και αργότερα απελευθερώθηκε μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στο eviathema.gr, λίγο πριν τα συμβάντα, μαθητές έπαιζαν με laser στο σημείο και έριχναν το φως του πάνω στο σκυλί. Αυτό οδήγησε το ζώο σε πανικό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η επίθεση και η συγκέντρωση πολυπληθούς κοινού στο σημείο.

Exit mobile version