Έγκλημα στη Χαλκιδική: σε ΜΕΘ ο άτυχος 8χρονος

Έγκλημα στη Χαλκιδική: σε ΜΕΘ ο άτυχος 8χρονος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται το 8χρονο αγοράκι που ήταν μάρτυρας της τραγικής στιγμής όπου ο πατέρας του δολοφόνησε τη μητέρα του στην περιοχή Στρατονίκη της Χαλκιδικής. Το παιδί υποβλήθηκε σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, κ. Γεώργιο Τσικόπουλο, το αγοράκι, που βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του κατά την επίθεση, έχει τραύματα στο χέρι του, συγκεκριμένα στο δεξί αντίχειρο, όπου υπάρχει απώλεια δέρματος και μυϊκού ιστού, ενώ παρουσιάζει επίσης κοψίματα σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως στον καρπό και την κοιλιακή περιοχή.

Ο κ. Τσικόπουλος δήλωσε ότι το παιδί βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του κατά την επίθεση. Ήταν κρίσιμης σημασίας η αμέσως εκκινούμενη επέμβαση από το Εθνικό Σύστημα Υγείας, καθώς ένας ολόκληρος ομάδα γιατρών και ειδικών από διάφορα νοσοκομεία συνεργάστηκε για να παράσχει βοήθεια στο αγοράκι και να το βοηθήσει να αντιμετωπίσει αυτήν την τραγική κατάσταση.

Ο 8χρονος βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση της ιατρικής ομάδας και η υγεία του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Exit mobile version