Μίλτος Τεντόγλου: Νίκη στην Κύπρο με άλμα στα 8,26μ.

Μίλτος Τεντόγλου: Νίκη στην Κύπρο με άλμα στα 8,26μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε την καλοκαιρινή περίοδο στον στίβο με μεγάλη επιτυχία στο διεθνές μίτινγκ της Κύπρου. Με ένα εντυπωσιακό άλμα στα 8,26 μέτρα, κατέκτησε την πρώτη θέση, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Αυτή η επίδοση αποτελεί έναν ενθαρρυντικό ξεκίνημα για την προετοιμασία του ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι είναι ο κορυφαίος αθλητής στο άλμα εις μήκος παγκοσμίως, και πολλοί αναμένουν να το δείξει και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Μια διοργάνωση που αποτελεί σημαντικό στόχο για τον Τεντόγλου, και η προετοιμασία του ξεκίνησε ήδη από την Κύπρο, όπου πέτυχε ένα εντυπωσιακό άλμα στα 8,26 μέτρα , που αποτελεί μια ιδιαίτερα ικανοποιητική επίδοση για πρεμιέρα της περιόδου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε 8,25μ. στην πρώτη του κιόλας προσπάθεια έκανε 8,25μ., ενώ στην τελευταία βελτίωσε την επίδοσή του για ένα εκατοστό (8,26μ.). Ακολούθησαν πίσω του ο Τόμπιας Μόντλερ με 7,96μ. και ο Ανδρέας Πανταζής με 7,44μ.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ήταν καλό ξεκίνημα. Αν ήταν ο δεύτερος αγώνας μου ίσως πηδούσα παραπάνω. Κάθε χρόνο μου λέει ο Τσάτουμας ότι θα κάνω το ρεκόρ. Το περιμένει και το περιμένω κι εγώ. Είναι μια δύσκολη επίδοση το 8,66μ., δεν μπορείς να την κάνεις όποτε θες, αλλά πιστεύω ότι θα έρθει. Είμαι ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας καθώς το παγκόσμιο πρωτάθλημα έρχεται σε τρεις μήνες».

Exit mobile version