Εκτός Βουλής ο Χάρης Καστανίδης

Εκτός Βουλής ο Χάρης Καστρανίδης

Η Χαριλάου Τρικούπη διαμηνύει ότι δεν υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον Χάρη Καστανίδη, μετά την απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να “κρατήσει” την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης στη Βουλή, προκαλώντας έτσι τη μη εκλογή του Καστανίδη ως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην εν λόγω περιφέρεια.

Σύμφωνα με πηγές του ΠΑΣΟΚ, η κίνηση του Νίκου Ανδρουλάκη έχει ως στόχο να ενεργοποιήσει τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ στη Βόρεια Ελλάδα, ιδίως στη μεγάλη περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Αυτό εντάσσεται στον ευρύτερο προεκλογικό σχεδιασμό του κόμματος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί και πρέπει να ενισχύσει την παρουσία του στη Μακεδονία, ιδιαίτερα στην Α’ Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, και εκτιμά ότι είναι εφικτός ο στόχος της εκλογής ενός δεύτερου βουλευτή.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η συγκεκριμένη απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεσμευτική για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει ακόμη αποφασίσει για το ποιες θα είναι οι τρεις περιφέρειες στις οποίες θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν υποψήφιος και στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου εκλέγεται η Ελένη Βατσινά και πλέον ο Φραγκίσκος Παρασύρης, καθώς και στον Νότιο Τομέα Αθηνών, όπου εκλέγεται ο Παύλος Χρηστίδης.

Exit mobile version