Πολυτεχνειούπολη: Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φοιτητικές εστίες

Πολυτεχνειούπολη: Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φοιτητικές εστίες

Μια νέα αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη μυστικότητα, χθες νωρίς το πρωί της Παρασκευής, από την Ασφάλεια Αθηνών, στις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης. Η επιχείρηση αυτή αποτελεί μέρος των συνεχιζόμενων ερευνών για την εγκληματική δραστηριότητα που εκδηλώνεται στους χώρους αυτούς από συμμορίες που καταπατούν τις εγκαταστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι άτομα αλβανικής καταγωγής, από τους οποίους τέσσερις είναι 16 ετών και ένας είναι 17 ετών. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών, κυρίως κάνναβης, κλοπές και οπλοκατοχή. Οι ανήλικοι είχαν καταλάβει χώρους στις φοιτητικές εστίες, παρόμοια με τις προηγούμενες συμμορίες που είχαν αποκαλυφθεί πρόσφατα, και τις χρησιμοποιούσαν ως βάση των εγκληματικών τους δραστηριοτήτων. Επιπλέον, οι γονείς των ανηλίκων συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραμέληση εποπτείας.

Οι νεαροί δράστες, αφού έσπασαν κλειδαριές και λουκέτα, εγκαταστάθηκαν σε αυτούς τους χώρους. Χρησιμοποίησαν επίσης τα κοινωνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να συνεννοηθούν και να διαμορφώσουν παραγγελίες για τη διάθεση ναρκωτικών.

Exit mobile version