ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγές στην επικοινωνία και τη δημόσια εικόνα του

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγές στην επικοινωνία και τη δημόσια εικόνα του

Το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε χθες να πραγματοποιήσει αλλαγές στη δημόσια εικόνα, την επικοινωνία και την προεκλογική προετοιμασία του κόμματος, προετοιμαζόμενο για τις εκλογές της 25ης Μαΐου. Αυτές οι αλλαγές αποτελούν μια ανταπόκριση στο συναγερμό που σηματοδότησε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και θα έχουν άμεση εφαρμογή.

Ένας βασικός πυλώνας των αλλαγών είναι η δημιουργία μιας νέας ομάδας με την ονομασία “Δύναμη Κρούσης”. Αυτή η ομάδα θα αποτελείται από νέα πρόσωπα που έχουν επιδείξει στις πρόσφατες εκλογές είτε την κοινωνική ευαισθησία είτε την τεχνοκρατική εμπειρία, και σε ορισμένες περιπτώσεις και τα δύο. Τα ονόματα αυτών των προσώπων αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα, δίνοντας έτσι ένα μήνυμα ανανέωσης και ενότητας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα αυτή θα αποτελεί μία σύνθεση από νεότερα, αλλά “μάχιμα” στελέχη, που διαθέτουν εμπειρία και γνώση της κοινωνικής πραγματικότητας. Τα μέλη αυτής της ομάδας θα συνδυάζουν την πολιτική αφοσίωση με την τεχνοκρατική τους τεχνογνωσία, διασφαλίζοντας έτσι μια ισχυρή και αποτελεσματική προεκλογική εκστρατεία.

Πέραν αυτού, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ενισχύσει την παρουσία του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με μια πιο δομημένη και οργανωμένη προσέγγιση. Το γραφείο Τύπου του κόμματος θα αναλάβει πλέον τον συντονισμό των εμφανίσεων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα τηλεοπτικά κανάλια, εξασφαλίζοντας μια συνεπή και συντονισμένη επικοινωνία με το κοινό.

Στο οργανωτικό επίπεδο, το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργεί πλέον υπό καθεστώς “μόνιμης και διαρκούς συνεδρίασης”, χρησιμοποιώντας τόσο τις φυσικές όσο και τις ψηφιακές τηλεδιασκέψεις, προσαρμόζοντας την εκλογική στρατηγική σε συνεργασία με τους αρμόδιους για τον εκλογικό σχεδιασμό.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε η οργανωτική επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, η οποία θα αναλάβει τον συντονισμό των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κύριος στόχος της είναι η επαναπροσέγγιση των ψηφοφόρων που απομακρύνθηκαν από το κόμμα στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση. Με αυτόν τον τρόπο, ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη και να ενισχύσει την στήριξη της κοινωνίας προς το κόμμα.

Exit mobile version