Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα αναμένεται γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες, σε περιοχές της Θεσσαλίας, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και στην Ήπειρο, ενδέχεται να παρουσιαστούν προσωρινές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικής βροχής, κυρίως στα ορεινά. Κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, αναμένεται να παρουσιαστούν προσωρινά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και αραιές καταιγίδες σε όλες τις ηπειρωτικές περιοχές, με βελτίωση της κατάστασης προς το βράδυ.

Οι άνεμοι στις δυτικές περιοχές αναμένεται να πνέουν ασθενείς και βορειοδυτικά και θα φτάσουν έως τα 4 μποφόρ. Στις ανατολικές περιοχές, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις με ταχύτητα 4 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ και κατά τις μεσημβρινές ώρες στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα παρουσιαστούν τοπικές εντάσεις ανέμου έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ: Ο καιρός αναμένεται να χαρακτηρίζεται από λίγες νεφώσεις που προς το απόγευμα θα παρουσιάσουν μια προσωρινή αύξηση, με πιθανότητα επιπλέον τοπικών βροχών στα δυτικά της περιοχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις με ταχύτητα 4 έως 5 μποφόρ, ενδεχομένως να φθάσουν τα 7 μποφόρ κατά τις πρωινές ώρες.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αναμένεται να παρουσιαστούν λίγες νεφώσεις που κατά διαστήματα θα αυξάνονται, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανή η εκδήλωση τοπικών βροχών ή ανοιχτών μεμονωμένων καταιγιδών. Η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί προς το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί με ταχύτητα 2 έως 3 μποφόρ, ενδεχομένως να ενταθούν προσωρινά στο 4 μποφόρ κατά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου, με τη μέγιστη θερμοκρασία στα ανατολικά να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Exit mobile version