Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο δυο γείτονες που πιάστηκαν στα χέρια για μια κάμερα ασφαλείας

Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο δυο γείτονες πιάστηκαν στα χέρια για μια κάμερα ασφαλείας

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν δύο γείτονες στη Θεσσαλονίκη λόγω ενός επεισοδίου που ξεκίνησε από μια κάμερα ασφαλείας.

Οι δύο άνδρες από τη Θεσσαλονίκη, που κατοικούν σε διπλανά διαμερίσματα, είχαν λεκτική διαμάχη για μια κάμερα ασφαλείας που ο ένας είχε τοποθετήσει στο μπαλκόνι του. Η κατάσταση εξελίχθηκε σε σωματική επίθεση μεταξύ τους, καταλήγοντας σε σύλληψη και πρόσφατα στη δικαστική τους αναμέτρηση.

Οι εμπλεκόμενοι είναι ένας 44χρονος και ένας 56χρονος, και κατηγορούνται για απλή σωματική βλάβη. Οι εντάσεις μεταξύ τους φαίνεται πως ήταν συνεχείς και έχουν επιδεινωθεί κατά καιρούς.

Η αφορμή για την ένταση αποτέλεσε μια κάμερα ασφαλείας, με τον 56χρονο να κατηγορεί τον 44χρονο ότι τοποθέτησε την κάμερα στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του, καταγράφοντας και τον δικό του χώρο. Οι διαφωνίες εξελίχθηκαν σε σωματική επίθεση όταν ο 56χρονος ζήτησε από τον γείτονά του να αφαιρέσει την κάμερα.

Μετά από αμοιβαίες μηνύσεις και έρευνα από την Αστυνομία, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτόφωρου. Παρουσιάστηκαν ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, όπου η δίκη τους αναβλήθηκε. Εκεί, δεσμεύθηκαν να αποφύγουν περαιτέρω εντάσεις μέχρι την επίσημη δίκη.

Exit mobile version