Βόλος: Σκηνές χάους από την κακοκαιρία Daniel – Ένας νεκρός και αρκετοί εγκλωβισμένοι

Βόλος: Σκηνές χάους από την κακοκαιρία Daniel - Ένας νεκρός και αρκετοί εγκλωβισμένοι

Η Μαγνησία και η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας βρίσκονται αντιμέτωπες με σοβαρά προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel. Από την Δευτέρα βράδυ, η περιοχή έχει πληγεί από ισχυρές καταιγίδες που έχουν προκαλέσει σημαντικές δυσκολίες.

Στον Άγιο Γεώργιο Βόλου, εντοπίστηκε νεκρός ένας οδηγός του οποίου το αυτοκίνητο είχε παρασυρθεί από το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης. Μετά από δύο ώρες αναζήτησης, ο οδηγός βρέθηκε νεκρός, ενώ είχε πάει να ταΐσει τα ζώα του.

Οι πρώτες ενδείξεις υποδηλώνουν ότι ο οδηγός καταπλακώθηκε από τοίχο που κατέρρευσε λόγω κατολίσθησης. Η ΕΜΑΚ έσπευσε στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του θύματος.

Στην ίδια περιοχή, αναφέρεται ότι ένας 42χρονος άνδρας αγνοείται. Παρά την προσπάθεια αναζήτησης, ο άνδρας δεν έχει βρεθεί ακόμα. Αρχικά, ήταν εξαφανισμένος με τον γιο του, αλλά ο γιος εντοπίστηκε ασφαλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος αναζητείται αφού παρασύρθηκε από το ρέμα, καθώς οι δρόμοι στην περιοχή έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Σύμφωνα με το Meteo, περίπου 110 άτομα, μεταξύ των οποίων κάτοικοι και τουρίστες, παραμένουν εγκλωβισμένοι στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου λόγω της έντονης νεροποντής.

Exit mobile version