Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Ζακυνθινός

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Ζακυνθινός

Ο Δημήτρης Ζακυνθινός, ένας αγαπημένος και σεβαστός ηθοποιός, απεβίωσε χθες σε ηλικία 84 ετών. Ο Δημήτρης Ζακυνθινός ήταν ένας έμπειρος και ταλαντούχος καλλιτέχνης, ο οποίος άφησε το στίγμα του στον ελληνικό θεατρικό και κινηματογραφικό χώρο. Η απώλειά του αποτελεί μεγάλη θλίψη για τον χώρο της τέχνης και το κοινό που τον αγάπησε και τον εκτίμησε για το έργο του.

Η είδηση του θανάτου του μεταδόθηκε μέσω Facebook από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Έφυγε σήμερα ο αγαπημένος μας φίλος , ο σπουδαίος ηθοποιός μας του θεάτρου και του κινηματογράφου Δημήτρης Ζακυνθινός μετά από μάχη λίγων μηνών με τις επιπλοκές της υγείας του…Μας ένωνε μια ειλικρινής, και βαθιά φιλία, από τότε που μαζί πρωταγωνιστούσαμε στους θρυλικούς ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ του Θάνου Λειβαδίτη πριν 42 χρόνια. Ένας ευαίσθητος μοναχικός άνθρωπος, πολυδιαβασμένος και ταλαντούχος… θα τον θυμόμαστε μέσα από τους κινηματογραφικούς ρόλους του και θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας, έτσι όπως τον συνηθίσαμε από τις όμορφες γιορταστικές βραδιές που οργάνωνε στο ζεστό του σπίτι.. Καλό σου ταξίδι καλέ μας Δημήτρη..»

Exit mobile version